Marianao Notícies

node

Galaxy S7, LG G5 i molta realitat virtual: el que esperem veure en el MWC 2016

El mes de febrer està tots els anys marcat en vermell en l'agenda dels apassionats de la tecnologia. És el mes en què arriba a Barcelona la major trobada sobre mobilitat, el MWC. Això significa directament que molts fabricants faran acte de presència i anunciaran alguns dels millors smartphones, accessoris i tecnologies que usarem aquest 2016 i anys vinents.

Com cada edició del MWC, Xataka estarà present a Barcelona amb un complet equip que us anirà explicant el més destacat de cada jornada i esdeveniment. I com cada any, tenim preparada una recopilació amb el que esperem veure i tocar en aquest MWC 2016, un dels més importants dels últims anys.Estàs llest?

imatge Galaxy s7

LG i Samsung porten els seus nous gamma alta

Després d'uns anys en què van haver-hi intents per part dels clàssics del MWC per endur-se fora de l'esdeveniment els seus millors anuncis de l'any, en aquesta edició del MWC no tindrem un, sinó dos grans anuncis. Els valents seran Samsung, un referent amb els seus "Unpacked" a Barcelona, i la gran sorpresa: LG. Poder coreà per al primer dia de fira. Samsung ja té fixat el seu gran llançament de l'any per a aquest proper diumenge. Durant la tarda podrem conèixer tots els detalls del Samsung Galaxy S7 i la seva possible versió Edge.

El que fins ara sabem del Galaxy S7 i S7 Edge és molt prometedor, i apunta a ser un dels terminals de referència de l'any, tal com ho va fer l'actual Galaxy S6. Caldrà estar també atent en com articula Samsung la seva estratègia amb la realitat virtual, especialment en el que a un possible accessori en forma de càmera i el paper que les ulleres VR tindran en el llançament del Galaxy S7 Edge. Accessori de sèrie en comprar el nou terminal? Podria ser.