Marianao Notícies

node

El món es rendeix al mag Messi

L'enèsima exhibició de Messi i del Barça de Luis Enrique va ser motiu de lloances per part dels principals portals digitals dels diaris esportius.

El diari Marca titula la seva crònica amb un "Messi diu Abracadabra" i recalca que el Barça "posa peu i mig als quarts de final". En la mateixa línia s'expressa As , que encapçala la seva crònica amb un "Messi fa màgia a Londres" i destaca el meta alemany Ter Stegen que "va deprimir l'Arsenal".

imatge gol barça

Cataracta d'elogis per a Messi i el Barça a la premsa esportiva mundial després del seu triomf a l'Emirates

Els mitjans internacionals no van ser aliens al triomf blaugrana a Londres. Així, La Gazzetta dello Sport titula amb un "El Barça a un pas de quarts" i destaca que "Messi trenca el tabú de Cech". A la part final de la crònica el veterà rotatiu italià es pregunta: "Qui pot aturar als fenòmens de Luis Enrique?".

El diari francès L'Equipe assenyala en la seva portada que "Messi castiga l'Arsenal" i destaca en la seva crònica "el gol superb de Messi que va acabar amb la seva mala sort davant Cech".

A Anglaterra no escatimen elogis per a la figura de Lionel Messi. El Daily Mail titula amb un eloqüent "Abracadabra!" I relata com "Un màgic Messi li ensenya a l'Arsenal la porta de sortida d'Europa". També incideixen que "el millor jugador del món va trencar la mala sort davant Cech amb un doblet mortal"

A Portugal també es van fer ressò del triomf blaugrana a l'Emirates. El diari Record assenyala que "Messi ofereix un triomf confortable al Barça a Londres" mentre que A bola reflecteix que "Dos gols de Messi assenyalen el camí de quarts al Barcelona".

A l'Argentina, com sol ser habitual, es van donar els titulars més espectaculars. El diari Olé titula "Un ésser suprem" destacant que "la Pulga ho pot tot" i va afegir amb un enginyós "El Barça és com una cigarreta: et mata lentament".